Elektra expert gezocht in Gouda?

Als elektricien in Gouda is KTR Elektrotechniek gespecialiseerd in alle werkzaamheden op het gebied van elektra. We zijn niet alleen uw vakman voor elektriciteit aanleggen. Ook zijn we gespecialiseerd in communicatiesystemen als telefonie, televisie, internet en intercom. Wanneer we een installatie voor u uitvoeren, wordt deze altijd netjes weggewerkt achter plafonds of in muren. Door de montage van uw elektra aan ons uit te besteden, bent u altijd verzekerd van een net en kwalitatief hoogstaand resultaat! Neem contact op via 085 - 106 14 05 of maak gebruik van het contactformulier voor hulp in Gouda.

Werken met elektra is geen kinderspel

Onze elektriciens beseffen maar al te goed dat werken met elektriciteit geen kinderspel is. Net als bij andere bedrijven staat of valt ook onze reputatie met de kwaliteit van onze medewerkers. Wij vinden een goede opleiding van onze werknemers daarom van cruciaal belang. Uw elektricien steekt daar onophoudelijk energie, tijd en geld in. U kunt in alle opzichten op ons vertrouwen: op het gebied van product, kennis, techniek, uitvoering en afwerking.

Elektra repareren en vervangen

Niet alleen voor elektra aanleggen kunt u een beroep op ons doen. Werkt uw elektriciteit niet naar behoren? Dan komen we graag bij u langs voor reparatie. Ook als het tijd is voor vervanging van een installatie kunt u bij ons terecht. Elke opdracht is een uitdaging die wij met onze vakkennis en creativiteit graag aangaan. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Of wilt u graag meer weten over stroom aansluiten of de installatie van elektra? Neem dan gerust contact met ons op. We staan in Gouda en omstreken voor u paraat.