Verlichting aansluiten in Gouda

Op zoek naar een allround expert op het gebied van verlichting in de regio Gouda? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De vakmannen van KTR Elektrotechniek zijn u namelijk met plezier van dienst. Van aanleg tot reparatie tot vervanging: voor verlichtingsvragen en -klussen kunt u altijd bij ons terecht. Neem contact op via 085 - 106 14 05 of maak gebruik van het contactformulier voor hulp in Gouda.

Verlichting aanleggen

Voordat er lampen kunnen worden aangesloten, moet er goed worden nagedacht over de locatie van de verlichting. Anders is de kans aanwezig dat de locatie van de lampen niet aansluit op de functie van de kamer. Een lichtplan maken is daarom een verstandig idee. We helpen u daar graag bij! Niet alleen voor licht in huis kunt u bij ons terecht. Ook buiten staan we voor u klaar: voor tuinverlichting aanleggen kunt u ons altijd inschakelen.

Problemen met uw verlichting

Werkt de verlichting niet naar behoren? Heeft u bijvoorbeeld last van flikkerende lampen? Lukt het dimmen niet goed? Als uw licht niet goed werkt, kunt u ook een beroep op ons doen. We komen dan bij u langs om de situatie te inspecteren en de problemen te verhelpen.

Wilt u meer weten over onze dienstenpakket? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. In Gouda en omstreken staan we voor u klaar!