Verlichting aanleggen in Gouda

Wilt u verlichting aanleggen? Wilt u graag lichtpunten verplaatsen of toevoegen, is er een verbouwing gaande of laat u een nieuw huis bouwen? In Gouda kunt u rekenen op KTR Elektrotechniek voor uw binnen- en buitenverlichting. We zijn bereikbaar op 085 - 106 14 05 en via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting

Het bouwproces of een verbouwing zijn de meest voor de hand liggende momenten voor het aanleggen van nieuwe verlichting. Dan kunnen we overal beter bij waardoor draden en buizen wegwerken makkelijker is. En als er een lichtplan uitgetekend wordt staat van te voren vast waar de lichtpunten en contactdozen geplaatst worden.

Een ander ogenblik kiezen voor het doen van aanpassingen kan natuurlijk ook. Misschien zitten er lichtpunten op de verkeerde plek, wilt u er nog enkele toevoegen of is het aantal contactdozen te gering. Maar het is ook mogelijk dat uw netwerk ontzettend verouderd is of dat u in het kader van verduurzaming graag wilt overstappen op LED verlichting. Dat kan allemaal.

Lichtplan voor optimale plaatsing

Een lichtplan is een opzet waarop heel nauwkeurig staat beschreven waar de contactdozen, lichtpunten en schakelaars geplaatst moeten worden. Het is een waardvol hulpmiddel voor de indeling van nieuwe woningen en nieuwe vertrekken. En u kunt het lichtplan helemaal naar uw eigen hand zetten.

Met een lichtplan komt u dus nooit voor verassingen te staan en bent u vooraf op de hoogte of er genoeg lichtpunten zijn en waar ze worden geplaatst. Het kan bovendien voor elke ruimte op maat worden uitgewerkt. Uw prioriteiten liggen immers op andere plekken als u bijvoorbeeld uw keuken en werkkamer vergelijkt. Daar kunnen we op inspelen.

Aanleggen tuinverlichting in Gouda

Naast binnenverlichting is het ook mogelijk om buitenverlichting en tuinverlichting voor u aan te leggen. Goed uitgedachte tuinverlichting kan heel sfeerverhogend werken. U kunt bijvoorbeeld enkele pronkstukken uit uw tuin of de gevel mooi uitlichten of spots met bewegingsmelders inzetten als inbraakpreventie.

Het plaatsen van nieuwe contactpunten buitenshuis heeft nog enkele voordelen. Normaal gesproken is het waarschijnlijk een heleboel gerommel met verlengsnoeren voor u buiten een keer elektriciteit kunt gebruiken. Dat hoeft dan niet meer. Wel zo fijn tijdens milde zomeravonden waarop u misschien wel een muziekinstallatie of een elektrisch kacheltje op het terras heeft staan.

Contact met KTR Elektrotechniek voor de aanleg van verlichting

In Gouda kunt u terecht bij KTR Elektrotechniek voor het aanleggen van verlichting. U kunt ons inschakelen om uw binnen- en buitenverlichting aan te leggen, te vervangen en aan te passen. En vanzelfsprekend ook voor het samenstellen van een lichtplan. U kunt ons bellen op 085 - 106 14 05 of gebruik maken van het contactformulier.