Elektrotechniek in Gouda

Natuurlijk is het verleidelijk om een op het oog simpele elektrische klus zelf te klaren, of dit te laten doen door een kennis die zegt er verstand van te hebben. Dit is vaak echter onverstandig, en in sommige gevallen zelfs levensgevaarlijk. Schakel daarom bij al uw elektrische klussen een specialist in op het gebied van elektrotechniek. Een elektromonteur is er immers niet voor niets! In de regio Gouda is KTR Elektrotechniek uw specialist in elektrotechniek. Neem contact op via 085 - 106 14 05 of maak gebruik van het contactformulier voor hulp in Gouda.

Elektromonteur nodig in Gouda?

Wij zijn een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich bezighoudt met elektrotechniek in de breedste zin des woords. Onze elektromonteur verzorgt voor u het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van diverse technische installaties. Wilt u bijvoorbeeld uw groepenkast uitbreiden met meer groepen? Of wilt u uw bestaande groepenkast vervangen door een nieuwe? Wij regelen het voor u. Zo kan hij de status van uw bestaande groepenkast meten met behulp van een meetinstrument, en kan hij uw systeem uitbreiden of vervangen. Onze werknemers werken uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit.

Wilt u de hulp inschakelen van een expert op het gebied van elektrotechniek? In de regio Gouda kunt u voor alles wat te maken heeft met elektra bij ons aankloppen. We helpen u graag! Neem gerust contact op voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.