Stroomstoring in Gouda

Erg vervelend: een stroomstoring. Alle apparatuur in huis is ineens onbruikbaar. Ervaart u een stroomstoring in Gouda? In sommige gevallen betreft het een deel van uw woning, soms ook de buren. Zoek eerst uit of alleen uw woning geen stroom heeft, of dat de hele straat een probleem ervaart.

Als blijkt dat de storing breder is, doe dan eerst een melding bij uw energieleverancier. Als de stroomstoring zich alleen in uw woning voordoet, kunt u zelf verder op zoek gaan naar het probleem. Als de meterkast in orde lijkt, kunt u de stekkerproef uitvoeren om het probleem te pin-pointen.

Hulp bij een stroomstoring in Gouda

Het kan heel goed zijn dat u ook hiermee niet verder komt en u hulp van buitenaf nodig heeft. Zonder duidelijke oorzaak zelf gaan sleutelen is niet de oplossing. De veiligheid van u en uw woning komt in het gedrang als u een slechte reparatie uitvoert.

Gelukkig is een professionele oplossing dichtbij. Gaat het enkel om uw huis? Neem dan contact op met KTR Elektrotechniek voor oplossen van de stroomstoring. Met vakkundige monteurs in omgeving Gouda vinden we snel de oorzaak en lossen we het voor u op.

Hulp bij stroomstoring in Gouda

Geen twijfel bij een stroomstoring in Gouda. We staan snel voor u klaar! Neem snel contact op met de vaklui van KTR Elektrotechniek op nummer 085 - 106 14 05 voor een afspraak. Ook kunt u contact krijgen door het invullen van het contactformulier.