Stroomstoring Gouda

In sommige gevallen kan het nodig zijn om op een ongebruikelijk tijdstip de hulp in te roepen van een elektricien. Denkt u bijvoorbeeld aan stroomuitval door een stroomstoring of kortsluiting. U kunt, wanneer u dit in Gouda of omgeving overkomt, een beroep doen op de storingsdienst van KTR Elektrotechniek. Onze elektromonteurs staan dag en nacht tot uw beschikking bij stroomuitval. Neem contact op via 085 - 106 14 05 of maak gebruik van het contactformulier.

Voer een stekkerproef uit

Bij een stroomstoring is het noodzakelijk om eerst te controleren of alle elektriciteit in huis is uitgevallen, of dat het slechts gaat om één van de groepen of de aardlekschakelaar in de meterkast. Zo kunt u ons de juiste informatie geven over uw probleem! Hiervoor kunt u een stekkerproef uitvoeren. Een stroomstoring kan drie oorzaken hebben. Zo kan de aardlekschakelaar zijn uitgevallen door een storing van één van de elektrische apparaten, of kan de hoofdzekering doorgesmolten of uitgeschakeld zijn door overbelasting. Deze zal dan moeten worden vervangen door een professional op dit gebied. Een derde oorzaak kan een algehele stroomstoring zijn in bijvoorbeeld uw hele straat of woonwijk. In dit geval kunt u de storing melden bij de netbeheerder. Deze kan u waarschijnlijk ook meer informatie geven over de oorzaak van de stroomstoring, en hoe snel de problemen opgelost zijn.

24-uurs service

Voor acute problemen bieden wij in de regio Gouda een 24-uurs service, zodat u op elk moment van de dag van uw probleem af kunt worden geholpen. Mocht u met een acuut probleem te maken krijgen, zoals wanneer de stoppen doorgeslagen zijn, neem dan direct contact met ons op. Onze elektriciens lossen uw problemen zo spoedig mogelijk op.