Krachtstroom aanleggen in Gouda

U zit er al tijden aan te denken, maar nu komt het er toch eindelijk van: u laat een sauna aanleggen. Daar moet nog wel een elektraklus worden uitgevoerd: voordat u van uw sauna kunt genieten, moet u krachtstroom aanleggen. Deze stroomsoort kan dankzij de 3 fase aansluiting wel drie keer meer vermogen leveren, waardoor zware elektrische installaties als een zonnetje lopen. Zoekt u een specialist die de aansluiting voor u kan verzorgen? In de regio Gouda kunt u hiervoor een beroep doen op de vakmannen van KTR Elektrotechniek. We zetten onze ervaring met plezier voor u in! Neem contact op via 085 - 106 14 05 of maak gebruik van het contactformulier

Voor bedrijven en particulieren

Wilt u een keramische of inductiekookplaat aansluiten? Ook dan is krachtstroom noodzakelijk, net als bijvoorbeeld voor zware elektrische apparatuur in uw schuur. We gaan dan een Perilex stekker aansluiten, een speciale stekkersoort voor krachtstroom. Ook veel bedrijven hebben deze stroomsoort nodig. Zowel voor particulieren als bedrijven kunnen wij aanleg, onderhoud en reparatie verzorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact op met onze vakmannen? We staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 085 - 106 14 05. Ook kunt u het online formulier invullen, dan hoort u vlug van ons. Krachtstroom aansluiten? In Gouda en omstreken kunt u op ons rekenen!